Güncel Haberler

Yer: Aksaray! Abisini bıçakladı, ‘pes’ dedirten açıklama: ‘Canım istedi’

Kaza, gece yarısı Ereğli Kapı Mahallesi Selçuk Bulvarı üzerindeki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Furkan Mert A. (19) ile kız kardeşi YA (14) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmanın ardından YA, mutfaktan aldığı bıçakla kardeşi FMA’yı kolundan bıçakladı.

GÖZALTINA ALINDI

Kavga, yaşlı ailenin müdahalesiyle sona erdi ve durum 112 acil servise bildirildi.İhbarın ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine müdahale etti. Yaralı kardeş ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kardeşini bıçaklayan çocuk ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

“Beni onun istediği gibi kabul ettim”

Sağlık kontrolü için hastaneye gelen YA’ya, kendisini görüntüleyen basın mensupları şu soruyu sordu: “Kardeşini neden bıçakladın?” “Onu istediğim için bıçakladım” Ben de öylece sinirlendim ve onu bıçakladım. “Bu seni ilgilendirmez” dedi.

“MEMNUN KALACAKSINIZ, BEĞENECEKSİNİZ”

Ancak yaralı kardeş sedyedeki yarayı unutarak basına şunları söyledi: “Çekmeyin. Hepinizi şikayet edeceğim. Lanet ettiğimi yayınlayın, yayınlayın. “Mutlu olacaksın, beğeneceksin” diye tepki gösterdi.

Aksaray Başsavcılığınca olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Öncelikle İstanbul'u daha çok tercih ettilerÖncelikle İstanbul’u daha çok tercih ettiler
Vatandaş gerçeği ortaya çıkardı!  Polise şu şekilde başvurdu: Vatandaş gerçeği ortaya çıkardı! Polise şöyle yalvardı: “Abi bana bunu söylemedi”
Teslimat için lüks siteye gelen kurye hayatının şokunu yaşadı!  İşte o anlarTeslimat için lüks siteye gelen kurye hayatının şokunu yaşadı! İşte o anlar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber