Güncel Haberler

Trabzonspor’un yeni transferleri geliyor! – Son Dakika Spor Haberleri

25 Haziran'da başlayacak transfer sezonu öncesinde en çok konuşulan kulüplerden biri. Trabzonspor. Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlamak isteyen ve yurt dışındaki antrenman kampı için transfer çalışmalarına hazırlanan İngiliz orta saha oyuncusu, Trabzonspor'a imza atmaya yakın isimlerden biri. John Lundstram Hırvat sol bek ile Borna Barisiç Öyle öğrenildi.

NTV Spor'un haberine göreBir süredir rossoblù'nun gündeminde olan iki oyuncunun imza aşamasına geldiğini bilgilerinize sunarız. Bu isimlerin önümüzdeki hafta Trabzon'a gelerek sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atacakları öğrenildi.

OZAN ​​TUFAN İLE ANLAŞMA VARDI

Trabzonspor'un transferdeki sürpriz ismi Ozan Tufan olmuş. Rossoblù ekibinin, İngiltere tarafı Hull City ile 1 yıllık sözleşmesi bulunan Ozan Tufan ile tüm konularda anlaşmaya vardığını bilgilerinize sunarız.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bu transferin gerçekleşmesi için oyuncuyla görüşmüş ve transfer için Hull City ile prensipte anlaşmaya varılmıştı.

CİHAN ÇANAK İMZAYA YAKLAŞTI

Genç ve gelecek vaat eden oyuncuların yanı sıra yerli oyuncuların da radarında yer aldığı Trabzonspor, özellikle yurt dışında bu yönde araştırmalarını sürdürüyor. 19 yaşında, Belçika'nın Karadeniz takımının Standard Liège takımı için oynuyor. Cihan Çanakile de anlaşmaya varıldığı iddia edildi.

Belçika basınında yer alan haberlere göre mavi-morlu ekip, Dragus'un ardından aynı takımdan Cihan Çanak'ı da kadrosuna kattı. Haberin ayrıntılarına da yer veren Belçika basını, Trabzonsporlu genç orta saha oyuncusunun Standard Liège ile 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma imzaladığının altını çizdi.

EURO 2024 CHAM'I BEKLİYOR

Uzun süredir Trabzonspor'un gündeminde olan bir diğer oyuncu ise 10 numara pozisyonunda oynayan oyuncu. Muhammed Çam. Fas asıllı 23 yaşındaki Avusturyalı oyuncu, Fransa 1. Ligi'nden küme düşen Clermont takımının oyuncusu. Bordo ekibinin bu transferle ilgili olarak bir süredir oyuncunun kulübüyle temas halinde olmasına rağmen, oyuncuyla anlaşmaya varılmasının ardından kulüpteki son sorunların çözüldüğü ve transferin tamamlanmasının ardından imzanın atılacağı öğrenildi. sözleşme. Avrupa şampiyonası.

Öte yandan Muhammed Çam geçtiğimiz günlerde şunları söyledi:Yeni yer, yeni heyecanSosyal medya hesabından yaptığı paylaşım iddiaları güçlendirdi. Cham'in kulübü Clermont ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

NWAKAEME 3 YILLIK BİR ARADAN SONRA GERİ DÖNDÜ

Bu arada rossoblù'nın şampiyonluk kazandığı 2021-22 sezonu sonunda takımdan ayrılan Nijeryalı oyuncu, Suudi Arabistan ekibi Al-Fayha ile sözleşme imzaladı. Anthony Nwakaeme Şirketle 3 yıl aradan sonra anlaşmaya vardığını açıkladı.

Kulübün sosyal medyasında yayınlanan bir paylaşımda Nijeryalı oyuncunun yeniden bordo forma giyeceği açıklandı.

13 İSİM KİRALANDI

Yeni sezonda Trabzonspor'a transfer olacak isimlerin yanı sıra takımdan ayrılacak ve kiralık olarak dönecek oyuncularla ilgili ne gibi bir karar alınacağı da merak konusu.

Rossoblù takımında kiralık olarak dönen oyuncular şunlar:

Tonio Teklic (Karagümrük), D.Kourbelis (Karagümrük), Arda Akbulut (1461 Trabzon), Süleyman Cebeci (68 Aksaray Belediye), M.Lahtimi (Wydad AC), Maxi Gomez (Cadiz CF), Hakan Yeşil (1461 Trabzon FK) , Murat Cem Akpınar (Sakaryaspor), Emirhan Zaman (1461 Trabzon), Caner Uzun (Sebat Gençlik Spor), Veysel Sönmezsoy (Sebat Gençlik Spor), Hakan Aydın (Sebat Gençlik Spor), Serkan Asan (Pendikspor)

Geçen sezon Trabzonspor'dan Pendikspor'a kiralanan Serkan Asan'ın Trabzon'a dönerek çalışmalara başladığı kaydedildi. Bordo-mavili takımın 2021-22 şampiyonluğunun ardından Pendikspor'a kiralanan 25 yaşındaki oyuncu, küme düşmesinin ardından Pendikspor'dan ayrılarak Trabzon'a döndü. Bireysel çalışmalarını sürdüren ve bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Serkan Asan ile ilgili kararı Teknik Direktör Abdullah Avcı verecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber