Güncel Haberler

Taburcu olması bekleniyordu! Nuri Alço’nun kalbine pil takıldı

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Nuri Alço, 6 Nisan'da Eskişehir'deki evinde rahatsızlandı. Eşi Burcu Alço tarafından Eskişehir'de özel bir hastaneye kaldırılan Alço, ilk muayenenin ardından tedbir amaçlı yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Daha sonra Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Nuri Alço, tedavisine Kalp Damar Cerrahisi Yoğun Bakım Ünitesi'nde (KVC) devam etti.

HACETTEPE'YE GÖNDERİLDİ

Hayatı tehlikede olan ve tedavisi tamamlanan Nuri Alço, dün akşam ambulansla Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne götürüldü. Nuri Alço'nun kalbine pil takıldı.

alço burcu

'SEVİMİM BİRAZ DURDU AMA…'

Eşinin sağlık durumuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Burcu Alço, şunları söyledi: “Dünkü hasadımda sevincim biraz kayboldu ama biz Nuri için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Endişelenecek bir şey yok, sadece kalp pili ameliyatının bugün taburcu olduktan sonra bu ay yapılması gerekiyordu. Doktorlarımız bunu bekliyordu. Uygun olduğunu düşünüyorlardı. Pil takılı, mükemmel durumda. “Birazdan yola çıkacağız” dedi.

(DHA)Bu içerik Öznur Yaslı İkier tarafından yayınlanmıştır.

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yüzündeki değişiklik dikkat çekti!  Kazancını nereye yatırdığını açıkladıYüzündeki değişiklik dikkat çekti! Kazancını nereye yatırdığını açıkladı
Nasıl soyulduğunu anlattı!  Boykota katıldı   Nasıl soyulduğunu anlattı! Boykota katıldı
'2.  Bölüm geliyor' Duygu Nebioğlu ağzını açtı, gözlerini kapadı'2. Bölüm geliyor' Duygu Nebioğlu ağzını açtı, gözlerini kapadı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom