Güncel Haberler

Öfkeli dedeleri ayırmak zor oldu! Kıraathanede ‘taş’ kavgası: Istakalar havada uçuştu

Milas’ta bir kafede remi oynarken gerginlik bir anda doruğa ulaştı. Dedeler arasında barışçıl başlayan kavgaya ipuçlarının da eklenmesiyle şiddetin şiddeti daha da arttı.

Olay, Milas mahallesinin merkezindeki bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, emekli 4 yaşlı bir araya gelerek çok eğlenceli bir şekilde vakit geçirmek ve oyun oynamak için bir kafede toplanırken, masada oturan kişilerden biri de oyunu tamamladı.

MAÇI BİTİRMEDİĞİ İÇİN GERİLİYORDU

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, okey oynarken oyunu bitiremediği için tedirgin olduğu görülen dedelerden biri, diğer dedeye kızdı. Kavga sakin bir şekilde başladı ve mağlup dedelerden biri, üstte oturan diğer dedeye bağırdı ve ona sopayla hafifçe vurdu.

AW097593_01

‘İŞARET’ SAVAŞLARI

Bu hamlenin ardından kavga daha da kızıştı ve aynı masada oynayan iki dede birbirlerine sopayla vurdu.

AW097593_03

Okey masasındaki diğer yemek yiyenlerin olaya karışmadığı kavgada öfkeli büyükanne ve büyükbaba, garsondan ayrıldı. Dedelerden biri başına aldığı darbe sonucu yaralanırken, ilginç tartışma ise güvenlik kamerasına yansıdı.

(İHA)

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Koltukta uyuyan kadına iğrenç taciz!  O anları kaydettiKoltukta uyuyan kadına iğrenç taciz! O anları kaydetti
Bu da oldu!  Robotlar çalışma hayatına girdiBu da oldu! Robotlar çalışma hayatına girdi
Bilecik'te yol üzerine yazılan yazı iki şehir arasında kafa karışıklığı yarattıBilecik’te yol üzerine yazılan yazı iki şehir arasında kafa karışıklığı yarattı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking