Güncel Haberler

Emre Belözoğlu’ndan Beşiktaş ve Fenerbahçe açıklaması! ”İşleri hiç kolay değil”Mke Ankaragücü

Belözoğlu, Boğaziçi Üniversitesi Spor Zirvesi'nde katıldığı oturumda öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Emre Belözoğlu, Türk futbolunun son dönemde zor bir dönemden geçtiğini belirterek, “Sosyokültürel bir sorun var. Bu sorunu gençler çözecek. Türk futbolunun mevcut düzendeki değişimi, güneşin buza dönmesi gibidir. -30 yılda toparlanırız dediklerimizin cevabı yok.” “Türk futbolunun ameliyat masasında olduğunu düşünmüyorum, kendime pek güvenmiyorum.” dedi.

Kulüp olarak sahada kalamayacaklarını belirten Belözoğlu, şunları kaydetti: “Türk futbolunda idealist tipler var. Bu insanların önünü açacak bir yapının inşa edilmesi gerekiyor. Ben futbol delisiyim. Daha fazla değişiklik yapılacak.” Sistematik ve felsefi bir düzenlemeye ihtiyaç var. Hırvatistan'ın her yıl 8 milyonluk bir nüfusu var.” “Her alanda şampiyon çıkarıyorsak yanlış bir şey yapıyoruz. Bunu başarabilecek bir potansiyel yok şu anda yöneticilerin. Umarım bunu yapabilecek yönetici profilleri vardır” dedi.

“BEŞİKTAŞ'IN İŞİ KOLAY DEĞİL”

Emre Belözoğlu, Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş'la oynayacakları maçlara ilişkin de düşüncelerini paylaştı.

Maç olarak istediklerini yaptıklarını ancak skora yansıtamadıklarını vurgulayan 43 yaşındaki teknik adam, şöyle konuştu: “Bu kulüplerle mücadele etmek kolay değil. Tur belli. Beşiktaş'ın işi kolay değil. Ankaragücü kupasının efendisini temsil ediyoruz. Finale çıkıp kupayı kazanmak istiyoruz. Umarım bunu camiamıza yansıtarak MKE Ankaragücü'nü Avrupa'ya taşıyabiliriz.” değerlendirmesini yaptı.

MKE Ankaragücü'nde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Belözoğlu, şunları söyledi: “Skorlar oyunumuzu desteklemiyor ama daha iyi yerlere gelebileceğimizi düşünüyorum. MKE Ankaragücü'nü Avrupa'ya taşıyacak bir zihniyet oluşturmaya başladım. Kupayı MKE Ankaragücü'ne ilk kez vereceğiz.” “Ankara'yla hâlâ sözleşmem var ve iyi arkadaşlarım var.” dedi.

AVRUPA'DA ÇOK ÖNEMLİ TAKIMLARDA ÇALIŞABİLECEĞİNE İNANIYOR

Emre Belözoğlu, Avrupa'nın çok büyük takımlarında oynayacağına inandığını söyledi.

Kariyer hedefiyle ilgili bir soruyu yanıtlayan Belözoğlu, şunları söyledi: “Bir gün Avrupa'nın çok büyük takımlarında görev yapabilecek bir teknik direktör olabileceğime inanıyorum. Oyunun nereye gittiğini takip etmeye çalışıyorum. Yabancı dillere çok önem veriyorum. İtalyancam ve İngilizcem çok iyi. Dil olmadan transfer olmaz “Bunu oyun aracılığıyla oyuncuya aktaramazsınız. Her insana dokunmanız gerekiyor. O anlamda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.” dedi.

“FENERBAHÇE'YE KARŞI HİÇ BİR SUÇUM YOK”

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'yi kupadan eledikleri maçın ardından bazı sarı-lacivertli taraftarların kendisine yönelik tepkisine ilişkin soruyu yanıtlarken şu değerlendirmeyi yaptı:

“Bir teknik direktörün geçmişte oynadığı takıma karşı maç kazandığında eleştiri ve ağır hakaretlere maruz kalması gerektiğine inanan kimsenin futbol bilgisinin çok yüksek olduğunu düşünmüyorum. Bunun adaletle hiçbir ilgisi yok. F.Bahçe'ye karşı hiçbir suçum yok. Ben F.Bahçe'ye hakkımı verdim, kanıtlayacak hiçbir şeyim yok.” “Hayır, bu eleştiriye tolerans gösteriyorum çünkü ben bir F.Bahçe taraftarıyım.”

Belözoğlu son olarak VAR'da görev yapan yabancı hakemlerin Türk hakemleri olumsuz etkileyeceğine inandığını belirtti.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ozan Kabak Almanya'da gösteriye çıkıyor!Ozan Kabak Almanya'da gösteriye çıkıyor!
Okan Buruk'un Galatasaray'daki gelişimi!Okan Buruk'un Galatasaray'daki gelişimi!
Hakim Ziyech'in Galatasaray'daki gelişimi!Hakim Ziyech'in Galatasaray'daki gelişimi!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom