Güncel Haberler

Başkan Serkan Acar’dan Şehitkemal’e Doğal Gaz Müjdesi – GÜNDEM

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın çevre mahallelere doğalgaz verilmesi konusunda ilgili kurum ve kuruluşlar nezdindeki yoğun çalışmaları ve girişimleri birer birer sonuç verirken, Şakran, Hacıömerli, Helvacı, Çakmaklı ve Kalabak Mahallelerinin ardından Şehitkemal İlçesi’ne de doğalgaz verilmesi için çalışmalar başlıyor. . .

Şehitkemal Mahallesi’nde yaptığı ziyarette vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, mahalle sakinlerine doğalgaz müjdesini verdi. Belediye Başkanı Serkan Acar, İzmirgaz Genel Müdür Yardımcısı Zülküf Turhan ve mahalle muhtarı Ayşe Algül’ün de katıldığı ziyarette, Şehitkemal mahallesi sakinlerinin önümüzdeki kış aylarında doğalgazla ısınmaya başlayacağını belirtti.

Şehitkemalliler önümüzdeki kış doğalgaz kullanmaya başlayacak
Şehitkemal İlçesi’nin en büyük sorun ve taleplerinden birinin doğalgaz olduğunu belirten Belediye Başkanı Serkan Acar, şöyle konuştu: “Hacıömerli, Çakmaklı ve Kalabak İlçelerinin ardından Şehitkemal İlçesi Doğal Gaz Hattı Projesini de İzmir Gaz’ın iş programına dahil ettik. Belediye olarak Helvacı doğalgaz hattını hazırlarken Şehitkemal bölgesinde de doğalgaz hattı bıraktık. “Mahallemiz sakinleri, abonelik ve altyapı çalışmalarının ardından önümüzdeki kış aylarında evlerinde doğalgazı güvenle kullanmaya başlayacak” dedi.
Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking