Güncel Haberler

‘Sakla Beni’ dizisinde çocukların arasında geçen sahne izleyicileri kızdırdı

Başrollerinde Cemre Baysel, Uraz Kaygılaroğlu, Asude Kelebek ve Şenay Gürler’in yer aldığı Star TV’nin yeni dizisi Sakla Beni, dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. iki çocuk arasında “Bu iki kişilik bir oyun, yetişkinlerin oynadığı bir oyun.” Diyalog kamuoyunun tepkisini çekti.

“BU İKİ KURUMUN OYNADIĞI BİR OYUN”

Beni saklaFilmde Mete karakterini Uraz Kaygılaroğlu, Naz karakterini Asude Kelebek, İncila karakterini ise Cemre Baysel canlandırıyor.

Dizinin ilk bölümünde Naz, Mete ve İncila’nın yıllar önceki yılları ekrana yansıtıldı. Sahnede Mete ve Naz odada baş başa konuşurken İncil onları uzaktan izlemektedir.

Naz, Mete’ye “Bu iki kişilik bir oyun, yetişkinlerin oynadığı bir oyun… Oynamazsanız kim bilir? Hadi evde oynayalım.” diyor ve onu kendine doğru çekiyor.

Odada Mete ile yalnız kalan Naz bir anda çığlık atar ve aileler odaya koşar. Kızını kucağına alan baba, Mete’nin annesine döndü. “Bizi bitirdiniz” Diyor.

REAKSİYON YAĞIYOR

Yıllar sonra evlenmeye karar veren çocukların arasında yaşanan sahne kamuoyunu öfkelendirdi.

Gündem haline gelen diziye izleyicilerden tepkiler geldi

Sahne için “Yaptırım uygulanması gerekiyor”, “Böyle sahnelerden utanmıyor musunuz?” ve “Bu sahnelere izin veren ebeveynler de en az bunları yazanlar kadar suçludur.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking