Güncel Haberler

Pilot ‘Teknik arıza nedeniyle geri dönüyoruz’ anonsu yaptı, gerçek çok başka çıktı! Polisler uçağa gelince…

Edinilen bilgiye göre, THY’nin TK-691 sefer sayılı uçağı, yolcu alımını tamamladıktan sonra Ercan Havalimanı’ndan sabah 10.05’te İstanbul’a uçmak üzere havalandı. Bu arada KKTC polisi, THY’nin İstanbul seferini yapan yolcu listesinde aranan bir kişinin bulunduğunu tespit etti. Bunun üzerine polis hava trafik kontrol kulesiyle temasa geçerek THY uçağının geri gönderilmesini talep etti. Kule daha sonra THY pilotuyla temasa geçerek durumu bildirdi.

PİLOTUN DUYURUSU: ‘TEKNİK ARIZA NEDENİYLE GERİ DÖNÜYORUZ’

Kazanın ardından THY pilotu, yolculara uçakta teknik bir arıza meydana geldiğini, Ercan Havalimanı’na döneceklerini ve iniş sonrasında güvenlik kontrolü yapılacağını bildiren bir anons yaptı.

Uçak, kalkıştan kısa süre sonra Ercan Havalimanı’na güvenli bir şekilde indi. Daha sonra uçağa gelen polis ekipleri, aranan yolcuyu uçaktan indirerek gözaltına aldı. Yolcunun uçaktan indirilmesinin ardından Ercan-İstanbul seferi ertelendi. (DHA)

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Gemlik depremi “Domino taşı gibi” vurgulandı ve anlatıldı
BBP'den DEM partili Bakırhan ve Bektaş'a suç duyurusuBBP’den DEM partili Bakırhan ve Bektaş’a suç duyurusu
Kumtel fritözü BİM'e geldi!  Uygun fiyatıyla öne çıkan cihazı inceledik.Kumtel fritözü BİM’e geldi! Uygun fiyatıyla öne çıkan cihazı inceledik.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber