Güncel Haberler

iPhone SE 4’ün tasarımı için yeni bir iddia daha ortaya atıldı! “Hangi modele benzeyecek?” sorusu yanıt bulmuş olabilir

iPhone SE 4 ile ilgili son durum merak ediliyor.Apple’ın değer-fiyat odaklı iPhone serisinin devamı olduğuna inanılan dördüncü nesil iPhone SE’nin, üçüncü nesil iPhone SE’nin yerini alması bekleniyor. Dolayısıyla fiyatı ne olacak, tek kamera kurulumunu sürdürecek mi, çentiği olacak mı gibi sorular akıllara geliyor. Bunlardan en önemlisi tasarımı hangi modele benzeyecek? Bu önemli sorunun cevabı nihai bir açıklamayla ortaya çıkmış olabilir.

iPhone SE 4, iPhone 14’E BENZER OLABİLİR

MacRumors, önceki makalesinde yer alan iddiaları daha da doğrulayan ek bilgiler aldığını söyleyerek iPhone SE 4 ile ilgili yeni iddialar paylaştı.

İddiaya göre Apple, dördüncü nesil iPhone SE’nin gelişiyle birlikte, önceki iki nesil iPhone SE’de kullanılan eski iPhone 8 tarzı tasarımı kullanımdan kaldırmayı planlıyor. iPhone SE 4’ün bu tasarım yerine iPhone 14’e benzer şekilde daha modern bir görünüme ve daha büyük ekran boyutuna sahip olacağı iddia ediliyor.

(iPhone 14)

İddialara göre iPhone SE 4, iPhone 14 kasasının değiştirilmiş bir versiyonunu kullanacak.Öte yandan iPhone SE 4’ün boyutlarının, iPhone 14’ün boyutlarıyla birebir eşleşeceği söyleniyor.

Aynı açıklamalara göre iPhone SE 4’te Touch ID olmayacak ancak Face ID kullanılacak.

TEK KAMERA OLACAK MI?

iPhone SE 4’ün 165 gram ağırlığında olması bekleniyor, bu da iPhone 14’ten yaklaşık 6 gram daha hafif olacağı anlamına geliyor. Ağırlık değişikliğinin, Apple’ın cihaz için planladığı tek kamera tasarımından kaynaklandığı iddia ediliyor. Evet iddialara göre iPhone SE 4’te de tek kamera bulunacak. Bu kameranın “Portland” kod adı altında geliştirilmiş 48 megapiksel bir kamera olacağı söyleniyor.

Habere göre iPhone SE 4 prototipleri, iPhone 14’te bulunan Midnight renk seçeneğine çok benzeyen siyah renkte görüldü. Bu durum, Apple’ın dördüncü nesil iPhone SE’de sunmayı planladığı renk seçeneklerinden birinin de siyah olacağını gösteriyor. siyah.

ÖNCEKİ MODELLERDEN AYIRAN İKİ ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ OLABİLİR

Aynı zamanda iPhone SE 4 kılıfının boyutları iPhone 14 ile aynı kalsa bile cihaz, onu önceki iPhone SE modellerinden önemli ölçüde ayıran iki önemli özelliği de beraberinde getirecek: Aksiyon butonu ve USB portu- C. .

Görünüşe göre iPhone 15 Pro modellerinde bulunan Action butonu iPhone SE 4 modelinde de karşımıza çıkabilir, tabi ki bu da bir ihtimal.

MUHTEMEL ÇIKIŞ TARİHİ

Dördüncü nesil iPhone SE’nin potansiyel çıkış tarihinin 2025 olduğu iddia ediliyor. Yani model 2025 yılında çıkabilir.

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bebeğini çantaya koyup pencereden dışarı attı!  Esenyurt'ta anne vahşetine ilişkin tüyler ürpertici açıklamalar: Onu pencerenin dışında bıraktığımda öleceğini biliyordumBebeğini çantaya koyup pencereden dışarı attı! Esenyurt’ta anne vahşetine ilişkin tüyler ürpertici açıklamalar: Onu pencerenin dışında bıraktığımda öleceğini biliyordum
Kazakistan Devlet Başkanı Tokayev'den devrim niteliğinde hamle!  Putin ve heyeti şoktaKazakistan Devlet Başkanı Tokayev’den devrim niteliğinde hamle! Putin ve heyeti şokta
Yer: Çankırı!  Cesedi kaidenin altında bulundu!  Korkunç gerçek ortaya çıktıYer: Çankırı! Cesedi kaidenin altında bulundu! Korkunç gerçek ortaya çıktı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking