Güncel Haberler

Arda Güler bu sefer de özel hayatıyla gündemde! Evlilik sorusuna yanıt geldiFutbol

Şampiyonanın son haftalarında Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin gözüne girmeyi başaran milli yıldız Arda Güler, bu kez özel hayatıyla öne çıktı.

SOSYAL MEDYA YOK EDİLDİ

Arda Güler'in sosyal medya hesaplarından paylaştığı son fotoğraflar taraftarların ve futbol tutkunlarının ilgi odağı oldu. Özellikle kız arkadaşı Duru Nayman ile çektirdikleri pozlar genç çiftin samimiyeti ve mutluluğuyla dikkat çekti.

Ekran görüntüsü_13

“HALA ERKEN AMA…”

Arda ve kız arkadaşının paylaştığı fotoğraflar birçok kişiden beğeni ve olumlu yorumlar aldı. “Duru ve Arda ne zaman evlenecek?” Soruya yanıt veren Duru Nayman, “Böyle konular için henüz erken olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum.”

DURU NAYMAN KİMDİR?

2005 doğumlu Duru Nayman, Galatasaray kadın basketbol takımında Guard olarak görev yapıyor ve daha önce de F.Bahçe'de 23 numaralı forma giyiyordu.

Geçtiğimiz günlerde Madrid'e giden ünlü futbolcu Arda Güler'e, 18 yaşındaki Galatasaraylı Duru Nayman'ın da eşlik ettiği görüldü.Bu içerik Doğukan Akbayır tarafından yayınlanmıştır.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Jorge Jesus geri dönecek mi?Jorge Jesus geri dönecek mi?
Ortalığı karıştıran F.Bahçe maçına koreografik hazırlık suçlaması!Ortalığı karıştıran F.Bahçe maçına koreografik hazırlık suçlaması!
''G.Saray, F.Bahçe'ye karşı en az 3 gol atacak''''G.Saray, F.Bahçe'ye karşı en az 3 gol atacak''

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking