Güncel Haberler

Küçük Irmak'a taciz edip öldürmüştü! Himmet'in itirafı Müge Anlı'dan geldi! Katil şimdi nerede?

Manisa'nın Alaşehir semtinde evinin önünde oyun oynarken kaybolan 3 buçuk yaşındaki Irmak Kupal'ın ailesi, 2016 yılında Müge Anlı'nın kapısını çaldı. Kayıp dosyada ortaya çıkan detaylar ve gerçekler herkesin kanını dondurdu. Türkiye soğuyor. Acılı aile, akli dengesinin yerinde olmadığı düşünülen komşusu Himmet Aktürk'ten şüphelendiklerini söyledi. Irmak'ı son gören Himmet'in daha önce yeğenine tacizde bulunması da bu suçlamaları güçlendirdi.

Günler sonra cinayeti canlı yayında itiraf eden Himmet, 10-18 yaş arası çocuklarla ilgilendiğini ancak 10 yıldır bu ilgisini bastırdığını ve bunun Irmak'ın ilk deneyimi olduğunu söyledi. Bu tüyler ürpertici sözlerin ardından Himmet, polise küçük Irmak'ın nerede olduğunu ve tecavüze uğrayan Irmak'ın cansız bedeninin bulunduğunu anlattı.

794825

MÜGE ANLI'DAN YILLAR SONRA HİMMET'TEN İTİRAF GELDİ!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 4 yaşındayken ortadan kaybolan Serdar isimli çocuğun kaybı araştırılıyor. Programda Anlı, Himmet Aktürk'ü küçük çocuğunu terk eden baba Seyfi Bilir'e anımsatarak, “Belki Himmet gibi biri onu alıp götürmüştür” dedi. dedi. Ünlü sunucu Himmet'i izledikten sonra hayatının tamamen değiştiğini itiraf etti.

0

Bu sözlerin ardından insanlar Himmet'in nerede olduğunu merak etti. Himmet Aktürk'e, suçu gizlemek veya başka bir suçun delilini saklamak veya başka bir suça ilişkin delilleri gizlemek amacıyla, çocuğu veya bedenen veya ruhen kendini savunamayacak durumda olan kişiyi kasten öldürme suçundan 51 yıl hapis ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. yakalanmış. Kendisi şu anda cezaevinde…

KÜÇÜK IRMAK'IN BABASI İLE AYNI CEZAEVİNDE!

Yıllar sonra Irmak'ın babası Bilal, eşinin telefonundaki mesajları okuyunca kıskançlık krizine girerek, eşini ve 10 yaşındaki kızı Ayşe'yi bıçaklayarak öldürdü. Otopsinin ardından anne Suriye Kupal'ın 6 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. Bilal Kupal da Himmet Aktürk'ün cezasını çektiği cezaevine gönderildi.

s-9cfc23b2ca70d993f1084e4641b4d0

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber