Güncel Haberler

“Ablasına benziyor” dediler! Yalı Çapkını'nın Diyar'ın Pelin Akil eleştirisine yanıt verdi!

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Emre Altuğ, Gözde Kansu gibi ünlü ve başarılı oyuncuların yer aldığı Yalı Çapkını, yeni sezona yeni isimlerle başladı.

Dizide ana karakterler Seyran ve Ferit'in ortakları olarak Cem Söküt ve Pelin Akil'in de yer alması yapılan dikkat çeken değişiklikler arasında yer aldı. Yeni sezonun ilk bölümünde Diyar karakteriyle karşımıza çıkan Pelin Akil, kısa sürede Yalıpkını hayranlarının hedefi haline geldi.

Olumsuz yorumlar alan başarılı oyuncu, “Hikâye bu, senaryo bu. Ben de oyuncuyum. Çok kapılıp gidiyorlar. Biz sizi çok seviyoruz, işimizi yapıyoruz. Yapma bunu.” ” o kadar ciddiye al. Hiç bu kadarını beklemiyordum.”

“FERİT'İN KARDEŞİNE BENZİYOR”

Yeni bölümün ardından Haberonline mikrofonuna konuşan Pelin Akil, yaş farkıyla ilgili soruyu yanıtladı. Akil, “Kötü bir şey değil. Aslında senaryoda kendisinden daha yaşlı. Onu bir araya getirecek, düzene sokacak bir hikaye var. Sonra çok farklı şeyler olacak. Gelin hep birlikte izleyelim, görelim.” dedi.

Ekran görüntüsü 2024-09-18 092954

Partneri Mert Ramazan Demir hakkında ise şunları söyledi: “Çok tatlı, çok yakışıklı, iletişime açık. Oyunculuk anlamında topu birbirimize attığımız bir oyunculuk ilişkimiz var.” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş