Güncel Haberler

Aliağaspor FK’nın Rakipleri Belli Oldu – SPOR

TFF 3. Lig grup kuraları Riva'da Hasan Doğan Milli Takımlar Sahası ve Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı. TFF'nin 1., 2. ve 3. lig kulüp yönetim kurulu üyesi Volkan Can'ın da katıldığı kura çekimi, TFF Lig Yönetim Müdürü Özcan Şepik ve TFF Maç Planlama Başkanı tarafından düzenlendi. Profesyonel Besim Yalçın. Kura çekimine tüm kulüplerin temsilcileri katılırken, Aliağaspor FK adına kulüp genel müdürü İsmet Oğul da kura çekimini yakından takip etti.

Aliağaspor FK, 4 gruba ayrılan toplam 64 takımın yer alacağı sezonun 3. grubunda yer aldı. Her grupta 16 takım şampiyonluk için mücadele edecek. Aliağaspor FK'nın 3. gruptaki rakipleri şöyle; 52 Orduspor FK, Alanya Kestelspor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Bayburt Özel İdare Spor, Bursa Yıldırım Spor, Çorlu Spor 1947, Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, Güneş Holding Çankaya SK, Karabük İdmanyurdu Spor, Karatay Termal 1922 Konyaspor Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü, Pazarspor, Viranşehir Belediyespor, Yozgat Belediyesi Bozok Spor.

TFF 3. Lig sezonu 8 Eylül 2024'te başlayacak ve ilk yarı 15 Aralık 2024'te sona erecek. Ligin ikinci yarısı 19 Ocak 2025'te başlayacak, normal sezon ise 26 Nisan 2025'te sona erecek. Ligin 26. hafta maçları hafta içi oynanacak.
Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom giriş