Güncel Haberler

Terör örgütü DEAŞ’a “Bozdoğan-11” operasyonu: 33 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, teröristlere tolerans göstermeyeceklerini ve terörle mücadelenin kesintisiz olarak devam edeceğini vurguladı.

Yerlikaya, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü yönetimince Emniyet İstihbarat Genel Müdürlüğü ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen çalışma sonucunda eş zamanlı “Bozdoğan-11 operasyonları” gerçekleştirildiğini belirtti. “Teröristlere karşı örgütlendik. Terör örgütü DEAŞ Sakarya’da.

Operasyonlarda 33 zanlının yakalandığını belirten Yerlikaya, zanlıların “yerel seçimler öncesinde hazırlık yapıp harekete geçmeye çalıştıkları, çatışma bölgelerine personel temin ettikleri, terörün finansmanı kapsamında örgüte mali yardımda bulundukları ve terörün finansmanı kapsamında faaliyette bulunduklarının” tespit edildiğini kaydetti. Yasa dışı cami ve medreseler.”

Yerlikaya, operasyonlar sonucunda 4 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek, çok miktarda döviz, çeşitli canlı malzemeler ile çok sayıda yasaklı yayın ve belgenin ele geçirildiğini vurgulayarak, operasyonu gerçekleştiren polisi tebrik etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking