Güncel Haberler

Taraftarlar tepki gösterdi: Karşıyaka’da ‘bayrak’ krizi transferi iptal ettirdi! – Son Dakika Spor Haberleri

TFF 3. Lig'de yeni sezonda şampiyonluk için mücadele etmek isteyenler KarşıyakaTransfer sırasında Trabzonspor'dan transfer edilen, defansın sağında ve orta sahada görev yapan 22 yaşındaki Kadir Bakırtaş ile resmi sözleşme imzalayan tecrübeli stoper, aynı gün takıma katıldı. Gencer CansevTaraftarların imzası geri döndü.

Trabzonspor yönetimi, önceki sezon Karaman FK'da şampiyonluk yaşayan Kadir'in Kaf-Kaf'a bedelsiz transferini sağladı. Ankaragücü, Altay, Göztepe ve Başakşehir formasıyla 1. Lig şampiyonluğu yaşayan 35 yaşındaki Gençer'in, formayı giyip sözleşme imzalamasına rağmen bayrak krizi nedeniyle transferi iptal edildi.

KARŞIAYAKA'DA BAYRAK KRİZİ

Karşıyakalı taraftarlar, 8,5 yıl önce ezeli rakip Göztepe forması giydiği Gençer'in, 10 Nisan 2016'da iki takım arasında oynanan derbi sonrasında İzmir Atatürk Stadı'nın merkezine Göztepe bayrağını dikmesi nedeniyle sosyal medyadan tepki gösterdi.

Kırmızı-yeşilliler, 1. Lig'den düştüğü 2-0'lık karşılaşmada Giallorossi'nin gollerinden birini atan oyuncunun, bayrak olayıyla taraftarları kışkırttığını ve sahada kazalara neden olduğunu hatırlattı. dır-dir. İki ezeli rakip o sezondan sonra bir daha aynı ligde oynamasa da Karşıyaka, taraftarların tepkisi üzerine transferden vazgeçti. Gençer, sosyal medya üzerinden kendisine ve ailesine yönelik tehditler nedeniyle de karşılıklı rızayla ayrılmayı kabul etti.

YÖNETİM BEYANI

Karşıyaka yönetimi, tecrübeli futbolcunun transferinin iptaline ilişkin, “Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Gençer Cansev arasında 24.07.2024 tarihinde varılan anlaşma, taraftarlarımızın hassasiyeti nedeniyle karşılıklı mutabakatla iptal edilmiştir. Taraftarlarımıza, camiamıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.” Açıkladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber