Güncel Haberler

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek’in başından geçen olay dizi konusu oldu!

Sandık Kokusu dizisinde Demet Akbağ’ın canlandırdığı Filiz karakterinin ilk bölümde başına gelen şok edici olayın gerçek bir hikayeden esinlendiği ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Kızılcık Şerbeti dizisindeki Nilay rolüyle hatırlanan Feyza Civelek’in çocukluğunda yaşadığı kaza, Sandık Kokusu’nun senaryosuna dahil oldu.

ÜNLÜ AKTÖRÜN HAYATINDAN İLHAM ALINDI

Sandık Kokusu dizisi iddialı yeni bir dizi olarak dikkat çekiyor. Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Nezaket Coşkun’un üstlendiği dizinin dünyasını Zeynep Günay yarattı. Demet Akbağ (Filiz) ve Özge Özpirinçci’nin (Karsu) anne-kıza hayat vereceği diziyi Zeynep Gür’le birlikte usta senarist Melis Civelek yazıyor. Merakla beklenen dizide anne-kız arasındaki çekişmeyi başlatan olayın gerçekte yaşandığı ortaya çıktı.

400364179_1002578724300617_8412883310318443274_n

Sandık Kokusu’nun tanıtımında kullanılan sahnede anne-kız arasında gerçekten şok edici bir yüzleşme yaşanıyor. Filiz (Demet Akbağ), 3 çocuk annesi kızı Karsu’nun (Özge Özpirinçci) kendisine emanet ettiği yeğeni Kuzey’i kaybeder. Şehirlerarası otobüs yolculuğunda verilen molada Filiz, mışıl mışıl uyuyan yeğenini bırakıp tuvalete gider. Sıra olunca Filiz beklemek zorunda kalıyor. Bu sırada küçük Kuzey, yanında büyükannesini göremeyince uyanır ve otobüsten iner. Ancak kalabalıktan korkar ve tekrar otobüse biner ancak indiği otobüsün olmadığı anlaşılır.

400226149_2287393581446859_2807406070670828245_n

Bu kazanın Kızılcık Şerbeti dizisinin fenomen karakterlerinden Nilay’ı doğuran senarist Melis Civelek’in kızı Feyza Civelek’in başına geldiği, babasının Feyza Civelek’i o sırada bir otobüs yolculuğu sırasında kaybettiği öğrenildi. bir çoçuk. Melis Civelek’in Sandık Kokusu dizisinin hikayesini kızının geçmişte yaşadığı bu olaydan yola çıkarak oluşturduğu belirtildi. Dizide Kuzey ortadan kaybolurken gerçek hayatta Feyza Civelek ailesine teslim edildi.

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bağırsak hastalığı vardı! Bağırsak hastalığı vardı! “Hayatım tersine döndü”
Ömer'in yıldızından samimi itiraflar! "Başka bir odada uyuyorum" Ömer’in yıldızından samimi itiraflar! “Başka odada uyuyorum”
Ödülünü Hatay kadın voleybol takımına bağışladı!  Sebep...Ödülünü Hatay kadın voleybol takımına bağışladı! Sebep…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking