Güncel Haberler

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı astrolog Meral Güven hakkında soruşturma başlattı!Futbol

İstanbul Savcılığı, astrolog Meral Güven'in çok sayıda paylaşılan canlı videodaki konuşmalarıyla ilgili olarak Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesi uyarınca “halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan resmen suçlandı. Times sosyal medyada soruşturma başlattı.

“HALKIN AÇIĞA VE DÜŞMANLIĞA TEŞVİK VEYA AŞAĞILANMASI”

Savcılıktan yapılan açıklamada, “Sosyal medya hesaplarında defalarca paylaşılan ve astrolog Meral Güven'e ait olduğu iddia edilen, İstanbul Başsavcılığımızca kaydedilen canlı videoda 216. madde kapsamında konuşulan sözlere ilişkin” TCK'den, “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme” suçundan “Hakaret” veya “hakaret” suçundan resen soruşturma başlatılmıştır” deniyor.

Son haftaya kadar F.Bahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk için yarışacağını ancak kazanacağını söyleyen Astrolog Meral Güven, Galatasaray'ın şampiyonluğu zirvede tamamlamasının ardından sosyal medyada yaptığı canlı yayında küfür etti.

DAHA FAZLA İSTİSMAR OLDU

6653e759d6675394

Tahmini gerçekleşmeyen astrolog Meral Güven, aldığı eleştirilere dayanamadı ve şunları söyledi: “Söylemediğim sözlerle beni görmezden geldiniz.” “80 yaşında spor programlarında beni eleştiren bir kadına karşı bir milyon kişi mi ayağa kalkacak?” Şu ifadeleri kullandı:

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ali Koç, Benzema ile ilk kez tanıştı, çok iyi anlaştılar!Ali Koç, Benzema ile ilk kez tanıştı, çok iyi anlaştılar!
Ayrılık açıklandı!  Yıldızın adı Galatasaray'a geri döndü!Ayrılık açıklandı! Yıldızın adı Galatasaray'a geri döndü!
F.Bahçe'de sonbahar başlıyor!F.Bahçe'de sonbahar başlıyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking