Güncel Haberler

İlk maçın kahramanı olan Mauro Icardi rövanş maçında sahadan silindi! Arjantinli yıldız Sparta Prag kalesine şut dahi çekemediGalatasaray

UEFA Avrupa Ligi’nde Sparta Prag deplasmanında 3-2’lik rövanş maçında karşılaşan Galatasaray, maçtan 4-1’lik yenilgiyle çıkarak Avrupa’ya beklenmedik bir şekilde veda etti.

İLK ZAFERİNİ ELDE ETTİ

Rövanş maçında Giallorossi beklentilerden uzak bir görüntü sergilerken, Mauro Icardi’nin rövanş performansı şaşırtıcı oldu ve ilk maçın son dakikalarında attığı golle galibiyete imza attı.

BİR ATIŞ BİLE YAPAMADI

t25_mauro-icardi-gozunu-spart-157

İlk 11’de başlayan Mauro Icardi, 90 dakika sahada kaldı ve 22 kez topa dokundu. %89 isabet oranıyla oynayan Arjantinli, kaleye şut atmayı başaramadı ve 3 kez top kaybetti.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Galatasaray elendi, işler karıştı!  Ulusal puanda dehşet verici sıralamaGalatasaray elendi, işler karıştı! Ulusal puanda dehşet verici sıralama
Galatasaray taraftarları elenmenin ardından bu videoyu paylaşıyor!Galatasaray taraftarları elenmenin ardından bu videoyu paylaşıyor!
Tasfiyeden Buruk'u sorumlu tuttular!  Öğretmene söylediklerinin hiçbirini bırakmadılar.Tasfiyeden Buruk’u sorumlu tuttular! Öğretmene söylediklerinin hiçbirini bırakmadılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber