Güncel Haberler

İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses’e ateş püskürdü! “Kardeşlerinin de malına çökmüş” deyip miras kararını duyurdu

İbrahim Tatlıses'e yeğeni Mert Tatlıses ile birlikte dava açılmış, ünlü halk şarkıcısı yeğenini mahkeme kararıyla evden uzaklaştırmıştı.

Ahmet Tatlıses tüm bu olayların ardından sessizliğini bozdu. Sosyal hesabından bir mektup yayınlayan ünlü isim, babasına adeta saldırdı.

“AMA AHMET ADAM OLAMAZ”

Türkücü, oğlunun zehirli sözlerinin ardından TV 8'de Müge Dağstanlı ve Yelda Kırçuval'ın sunumuyla yayınlanan “Aramızda Kalmayın” programında açıklama yaptı. Tatlıses programa gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verdi:

tatlılar
“Ahmet bana 'akli dengesi yerinde değil' diye iftira attı. 'Sağlığı iyi' diye beş hastaneye gittim, hepsi 'akıl sağlığı iyi' diye rapor verdi. Adli tabipten de rapor aldım. Hakim 'Aklı sağlığı yerinde.' değilse 1500 şarkıyı nasıl okuyabilir?' “Ahmet artık görecek! Baba-oğul ilişkisinin nasıl olduğunu göreceksiniz.”

İBO333

BODRUM'UN EVLERİNİ GERİ ALACAK

Bodrum'da kendisine verdiğim dört evi ondan alacağım. Bunu inkar edemem ama reddedilmeyi miras haline getireceğim. Zaten kendisine verdiğim yedi dükkânı iflas ettirip başkalarına sattı. Bugüne kadar hep çocuklarıma ve torunlarıma baktım. Bütün evleri, arabaları alınmış, maaşları ödenmiştir. Şimdi evlerin olduğu yeni bir site yapıyorum ve o daireleri çocuklarıma vereceğim. Ama Ahmet erkek değil! Kardeşlerinin mallarına da zarar verdi. Artık öyle özgür bir yaşam yok! Artık babalığın ne olduğunu göreceksiniz!”

ibrahim tatlısess

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bu kez kalıbı kırdı!  Güzelliğinizin sırrı...Bu kez kalıbı kırdı! Güzelliğinizin sırrı…
Müge Anlı'ya anlattı! "Bu kadını seviyorum..."Müge Anlı'ya anlattı! “Bu kadını seviyorum…”
Yolda hastalandı!  Aceleyle hastaneye kaldırıldıYolda hastalandı! Aceleyle hastaneye kaldırıldı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking