Güncel Haberler

Eşini öldürüp oğlunu yaraladıktan sonra elinde tüfekle sokak boyunca damadını aradı – Son Dakika Türkiye Haberleri

Belkız İlçesi Şehitkamil Mahallesi'nde, yaşadıkları evde yaşanan aile içi tartışma sonucu delirdiği iddia edilen Halil Özdemir, eşi Zeynep Özdemir, oğlu İbrahim Eren Özdemir ve damadı Hanifi Bozkurt'u tüfekle vurdu. Olayın ardından vurulan eşi Zeynep Özdemir hayatını kaybederken, oğulları İbrahim Eren Özdemir ve damadı Hanifi Bozkurt da ağır yaralandı.

Aile içi bir tartışma sırasında eşini öldüren, ardından oğlunu yaralayan Halil Özdemir isimli kişinin, elindeki tüfekle cadde boyunca damadını aradığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Videoda, bir aracın arkasında saklanan yaralı damadını bulup öldürmek isteyen kişinin olay yerine polisin geldiğini görünce tüfeğini bırakıp teslim olduğu, ardından yaralı oğlunun ambulansla taşındığı görüldü. , saniye saniye.

Görüntülerde, şüphelinin damadını ararken elinde silahla markete girip “yaralı adam nereye gitti” diye bağırdığı anlar ve sonrasında çevredeki vatandaşların şüpheliye tepki gösterdiği anlar görüldü. teslim oldu, dikkatleri de üzerine çekti.

Delirerek eşini öldüren, oğlu ve damadını ağır yaralayan cinayet zanlısı Halil Özdemir'in polisteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Şüphelinin bugün yapılacak sağlık kontrollerinin ardından tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
Kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking