Güncel Haberler

Emeklilere özel kampanya – Son Dakika Ekonomi Haberleri

D-Smart emeklilere özel hazırladığı kampanyayla dikkat çekti. İnternet + D-Smart GO kampanyası ile sınırsız internetin yanı sıra en popüler dizi ve filmler ile 100'den fazla canlı TV kanalını içeren D-Smart GO “Film ve Dizi Paketi”ni de satın alabilirsiniz. Emeklilere %100'den başlayan fiyatlarla hizmet sunan marka, emeklilerden basit internet hizmeti ücreti, kurulum ücreti veya aktivasyon ücreti talep etmiyor.

İnternet+TV kampanyasında sınırsız internetin yanı sıra “Aile Spor Paketi” ve “Film Dizi Paketi” 389 TL'den, “Mega Paket” ise 404 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Kurulum ve aktivasyon maliyeti olmaksızın basit internet içeren kampanyada, ilk ay boyunca “Mega Paket” kanalları ve tüm ek paketleriyle birlikte D-Smart GO hediye ediliyor.

Avantajlı fiyatlarla sınırsız internet

D-SmartNet her bütçeye ve her segmente uygun sınırsız internet paketleri ile öne çıkıyor. Oyun meraklılarından günlük internet kullanıcılarına kadar geniş bir kullanıcı kitlesine uygun fiyatlarla hızlı internet hizmeti sunan D-SmartNet, kullanıcılarına internetin yanı sıra TV veya D-Smart GO avantajları arasında seçim yapma imkanı da sunuyor.

Efsane dizi ve filmler, heyecanlı spor müsabakaları…

D-Akıllı; Efsanevi dizileri, belgeselleri, çizgi filmleri ve birbirinden heyecanlı spor müsabakalarıyla 7'den 70'e keyifli anlar geçirmek isteyenlere eksiksiz bir içerik sunuyor.

Sezgisel arayüz

Kullanıcı dostu arayüzü ile ilgi alanlarınıza özel hazırlanan seçimlere tek noktadan erişebileceğiniz D-Smart GO, ekranların en avantajlı uygulamalarından biri olarak öne çıkıyor. “TV İzle” seçeneğinde paketteki tüm TV kanalları, yayın akışına bakılmaksızın 72 saate kadar geri sarılabilmektedir ve yayınlanan program baştan izlenebileceği gibi duraklatılıp geri ve ileri sarılarak da izlenebilmektedir. Ayrıca “Bulut Kayıt” fonksiyonu ile seçilen TV kanallarına ait programlar kaydedilerek bulutta özel olarak ayrılmış bir alanda 30 gün boyunca saklanabiliyor ve her an her cihazdan izlenebiliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking