Güncel Haberler

Dilber’in pavyon dansı onun başını yaktı! Sincanlı Erkal Sonel hakkında akılalmaz iddia! ‘Evliyken başka bir kadınla…’

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra yeniden televizyon ekranlarına getiren “İnci Taneleri” dizisi, fragmanlarıyla büyük ses getirmiş, yayınlanan bölümleriyle de reyting rekorları kırmıştı.

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin rol aldığı dizide Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı Dilber karakterinin pavyon dansı en çok ilgi gören oldu.

Sincanlı Erkal’ın İnci Taneleri dizisinde Dilber’e özel uyarladığı “Gemileri Yakarım” şarkısı da büyük ses getirdi. Sincanlı Erkal olarak bilinen isim sosyal medyada patlama yaptı.

GÜZELLİK

Bircan Bali, Sincanlı Erkal hakkında inanılmaz açıklamalarda bulundu. Bali, “Bu adamın kafası yanıyordu. Ünlü olduktan sonra tüm özel hayatı bir anda ortaya çıktı” dedi ve patlayıcı iddialarda bulundu.

erkal

Bircan Bali, Erkal Sonel’in evliyken başkasından çocuk sahibi olduğunu, hamile bıraktığı kadını dövdüğünü ve kürtaj yaptırdığını iddia etti.

Bircan 2

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Diskalifiye mi edildi?  Nihat Altınkaya hastane odasında paylaştıDiskalifiye mi edildi? Nihat Altınkaya hastane odasında paylaştı
Kavga çıktı, yayın kesildi!  İşte ceza    Kavga çıktı, yayın kesildi! İşte ceza
Bomba gibi açıklama!  Bahar Candan ve Cem Garipoğlu'nun babası...Bomba gibi açıklama! Bahar Candan ve Cem Garipoğlu’nun babası…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking