Güncel Haberler

Dilan Polat’ı güzellik sektörüyle o tanıştırmıştı! Mal varlıklarına el konulan Neslim Güngen sessizliğini bozdu! ‘Sıkıntı yok’

Polat dosyasında Dilan Polat’ı güzellik sektörüne tanıtan kişi olarak bilinen Neslim Güngen de yer aldı. Lüks yaşamlarıyla dikkat çeken fenomenler grubuna dahil olan Neslim Güngen hakkında Küçükçekmece Savcılığı işlem başlattı.

Tedbir amacıyla Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen’in mal varlıklarına da el konularak soruşturma başlatıldı. Neslim Güngen, mal varlıklarına el konulmasıyla ilgili ilk kez sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

2. nesil

Neslim Güngen, tedbir kararıyla ilgili şunları söyledi: ‘Zaten bekliyorduk. “Bunu biliyorduk” dedi ve ekledi:

ÜRETİM AÇIKLAMASI

”720 fenomen listesinde yer aldık. Tedbir amacıyla el konulan bu varlıklar herhangi bir suç teşkil etmemektedir. Soruşturma aşamasına girdiğimiz için savcılar mal varlığımıza karşı önlem alıyor. Biz kendimizi biliyoruz. Gerçek ortaya çıktığında sizlerle paylaşacağız. Sorun değil. Zaten bunu bekliyorduk. Bu suçlu olduğunuz anlamına gelmez. Soruşturma sonunda her şey ortaya çıkacak. “Her zaman söylediğimiz gibi alınlarımız açık Allah’a şükür.”

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Amerika'da nasıl 10 ev aldığını anlattı!  Her birinin maliyetinin ne kadar olduğunu görünAmerika’da nasıl 10 ev aldığını anlattı! Her birinin maliyetinin ne kadar olduğunu görün
Reddedildiği iddia edildi!  Sözleri olay olduReddedildiği iddia edildi! Sözleri olay oldu
Fotoğrafın arka planını ilk kez anlattı ‘Şampiyonlar Ligi’ fotoğrafının arka planını ilk kez açıkladı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber