Güncel Haberler

Dilan Polat ve Seçil Erzan Adnan Oktar’ın ‘kedicik’lerini duyunca harekete geçti! Onları istemediler

Silivri'de gözaltına alınan Seçil Erzan ve Dilan Polat dilekçe vererek aynı hücreyi istedi. Koğuşta Bahar Candan'la sorunlar yaşayan Erzan ve ağabeyinin tahliye edilmesinin ardından yalnız kalan Dilan Polat, aynı koğuşta baş belası oldu.

Seçil Erzan ve Dilan Polat'ın cezaevi yönetimine dilekçe vererek aynı bölümde birlikte kalmak istemelerinin nedeni ortaya çıktı.

Emrullah Erdinç, sosyal medya paylaşımında, “Silivri'de gözaltına alınan Dilan Polat ve Seçil Erzan'ın aynı hücrede kalmayı kabul etmelerinin nedeni, Adnan Oktar örgütü tarafından gözaltına alınan kadınların bulunduğu hücreye yerleştirilmeleriydi. halk arasında 'yavru kedi' olarak anılır.”

KITLERLE BİRLİKTE OLMAK İSTEMİYORLAR

Emrullah Erdinç, paylaşımında şunları söyledi:

“Seçil Erzan, Bahar Candan'la yaşadığı tartışma nedeniyle bir süre yalnız kaldı. Ancak Dilan Polat, kız kardeşi Sıla Doğu ve Nilgün Yılmaz'ın serbest bırakılmasının ardından bir süre koğuşunda yalnız kaldı.

Cezaevi yönetimi, iki yalnız ismin yanına, kamuoyunda “kedi kedi” diye anılan Adnan Oktar örgütünün kadın mahkumlarını da koyacaktı. İkisi de yavru kedilerin yanında kalmak istemediği için bir dilekçe vererek birlikte kalmaya karar verdiler.”

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Evlenip Almanya'ya yerleşen Asena, lüks teknede eğlendi!  İşte son versiyonEvlenip Almanya'ya yerleşen Asena, lüks teknede eğlendi! İşte son versiyon
Filmin ilk karesi geldi Rüzgara Bırak filminin ilk karesi geldi!
Ünlü çiftin zor anları!  Birlikte küvete girmek...Ünlü çiftin zor anları! Birlikte küvete girmek…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber