Güncel Haberler

Cinsel hayatını açık açık anlatmıştı… Hamile olan Emily Atack’ın çocuğun babası merak ediliyordu! Bebeğin babası öyle biri çıktı ki: Meğer üvey…

İngiliz oyuncu Emily Atack, seks hayatıyla ilgili itiraflarıyla gündeme geldi. Barda tanıştığı bir adam ve eşiyle üçlü yaptığını açıkça anlatan oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

Bebeğinin karnını gösteren siyah beyaz bir fotoğraf paylaşan 34 yaşındaki Emily, milyon takipçisine beş aylık hamile olduğunu ve nisan ayında doğum yapacağını söyledi.

Aktör, “Herkese merhaba, uzun zaman oldu ama bazı haberlerle geri döndüm. Bir bebeğimiz olacağını sizlerle paylaşmaktan mutluyum!! Hiç bu kadar mutlu olmamıştım ve bundan bu kadar korkmamıştım. fikir aynı zamanda. Lütfen bana iyi davranın. Her gün heyecan, korku, sevinç, histeriyle karışık, bol miktarda kusma – biraz Alton Towers’ta akşamdan kalma bir şekilde unutulmak gibi. Vücudumu tanıdım öyle çılgınca bir düzeyde ki. bana verilenlere bu kadar minnettar olmamı sağladı, yetiştirdiğim kalamar için burayı bir yuva haline getirmek için elimden gelenin en iyisini yapıyorum.” Onun fıstıkla dolu bir yatakta dinlendiğini hissediyoruz. tereyağlı ve reçelli sandviçler ve daha fazla çikolatalı şeker isteyin. Bütün bunları sana yazdığım için çok mutluyum. Yıllar boyunca hep yanımda oldun, reglime girdiğimi görmek için orada oldun. AMAN TANRIM! Hadi git,” dedi.

Daily Mail’in haberine göre Emily Atack’ın yeni erkek arkadaşı ve doğmamış çocuğunun babası, iddiaya göre kuzeni Dr. Alistair Garner.
Emily ve Alistair yakın zamanda bebeklerinin gelişine hazırlanmak için evlerini birlikte süslediler.

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ünlü oyuncunun göbeği burnunda ilk paylaşımı!Ünlü oyuncunun göbeği burnunda ilk paylaşımı!
Aralıklı oruçla kilo verdi!  Melisa Döngel'in cesur stili dikkat çekti!Aralıklı oruçla kilo verdi! Melisa Döngel’in cesur stili dikkat çekti!
Bomba açıklama: Hande Erçel o dizi için imajını değiştirdi!Bomba açıklama: Hande Erçel o dizi için imajını değiştirdi!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber Sunucu
meritking