Güncel Haberler

Çiğdem Eskidemirci'nin Konya'da öldürülüp evinin bahçesine gömüldüğü ortaya çıktı! Gözaltındaki 4 Afgan cinayeti itiraf etti: “Para karşılığında cinsel ilişki”.

Konya'da yaşayan 2 çocuk annesi Çiğdem Eskidemirci, 17 Mayıs'ta “Markete gidiyorum” diyerek evden ayrıldı. Geri dönmeyen Eskidemirci'ye ulaşamayan yakınları polise kayıp ihbarında bulundu. Çiğdem Eskidemirci'nin öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı. Ekipler, Eskidemirci'nin en son görüldüğü bölgelerdeki güvenlik kamerası görüntülerini geriye dönük inceledi. Çiğdem Eskidemirci'nin en son Afgan uyruklu 4 kişiyle birlikte görüldüğü doğrulandı. Polis, kaçırılmış veya öldürülmüş olabileceği şüphesiyle GS, BH, AJ ve JT'yi tutukladı. Şüphelileri sorguya çeken ekipler, Eskidemirci'nin bıçaklanarak öldürüldüğünü ve Karatay İlçesi Nakipoğlu Mahallesi Hacı Hasanbaşı Caddesi üzerinde tek ailelik bir evin bahçesine gömüldüğünü belirledi. Bahçede dün yapılan kazılarda Çiğdem Eskidemirci'nin cansız bedeni bulundu. Eskidemirci'nin naaşı otopsi için Konya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Otopsisi tamamlanan Eskidemirci bugün toprağa verilecek.

PARA KARŞILIĞINDA CİNSEL ETKİLEŞİM İDDİASI!

Cinayet Büro'da sorgulanan zanlılardan GS'nin Eskidemirci'yi öldürdüğünü itiraf ettiği, diğer şüphelilerin ise cinayete karışmadıklarını söylediği öğrenildi. GS, ifadesinde Çiğdem Eskidemirci ile para karşılığında cinsel ilişkiye girmek istediğini, tazminat konusunda anlaşmazlık yaşandığını, kavga sırasında onu bıçaklayarak öldürdüğünü iddia etti. Diğer şüpheliler ise cinayete karışmadıklarını söyledi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

2-ÇOCUK-ANA-ÖLDÜRÜLMÜŞ-EV-BAHÇE_386360_107118

HÜKÜMETTEN AÇIKLAMA

Olayla ilgili olarak Konya Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“18 Mayıs 2024 tarihinde RK isimli şahıs, Konya ilimizdeki Gödene Polis Karakolu'na başvurarak Ç.E. Kızının 17 Mayıs 2024'te “Markete gidiyorum” diyerek evinden çıktığını ancak geri dönmediğini ve kızına ulaşamadıklarını belirtti. Kayıp kişiden uzun süre haber alınamadığı ve yaşadığına dair bir bilgi de alınamadığı için olay Cinayet Büro Amirliği'ne devredildi. Yapılan çalışmalarda Ç.E. 11 ayrı sabıka kaydı vardı ve uyuşturucu kullanıyordu. 2 ay süren teknik ve istihbarat çalışmalarının ardından şüpheli kişilerin kimlikleri belirlenerek Karapınar, Sarayönü ve Konya merkezlerinde Salı günü düzenlenen operasyonda GS, BH, AJ ve JT isimli yabancı uyruklu vatandaşlar yakalanarak gözaltına alındı. 10 Eylül 2024. GS isimli şahıs, sorgusunda kayıp Ç.E.'yi öldürdüğünü itiraf etti. Diğer 3 şüphelinin ise cinayete katılmadığını belirttiler. Vatandaşların belirttiği yerde yapılan kazıda maktulün cansız bedeni bulundu. Bireylerin işlemleri olduğu gibi devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

#2

Kaynak: DHABu içerik Recep Demircan tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom