Güncel Haberler

Bursa’da ilginç olay! Suriyeli, Suriyeliyi Türkiye’de dolandırdı! Sürekli kontrol ediyorlar ama…

Suriyeli bir kuyumcu, kendi vatandaşlarının topladığı milyonlarca liralık altınla birlikte ortadan kayboldu. 3 gündür kuyumcunun açılmasını bekleyen Suriye vatandaşları, bugün mağazanın açılmaması üzerine polise başvurdu.

Olay, geçtiğimiz cumartesi günü merkez Osmangazi mahallesi Küçük Şam olarak da bilinen Darmstad Caddesi'nde meydana geldi. Sahibi Suriyeli olan ve her sabah düzenli olarak açılan kuyumcu dükkanının kepenkleri cumartesi sabahı açılmadı.

Çevredeki esnaf ve vatandaşlar bu durumdan şüphelenince kuyumcu sahibini aradı. Altınları taşıyan Suriye vatandaşları kuyumcuya hiçbir şekilde ulaşamayınca durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, mağdur olduklarını iddia eden Suriyeli vatandaşları Çarşı polis karakoluna yönlendirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılıkla Mücadele Büro Amirliği ekipleri de konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. İlginçtir ki, Suriyeli mağdurlar bazen kapatılan kuyumcuya gidiyor ve umarım işyerini kontrol ediyorlardı. Suriyeli mağdurlar, kuyumcunun gece saatlerinde geldiğini, altınları ve dövizleri bir çantaya koyarak Bursa'dan kaçtığını söyledi. (İHA)
Bu içerik Taner Şahin tarafından yayınlanmıştır.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de ölüm saçtı!  Çocuk hastanesi bu hale geldi: Çok sayıda ölü ve yaralı varRusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de ölüm saçtı! Çocuk hastanesi bu hale geldi: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Dünyanın en tehlikeli patojeni: Her yıl yarım milyon insanın ölümüne neden oluyor!Dünyanın en tehlikeli patojeni: Her yıl yarım milyon insanın ölümüne neden oluyor!
Diplomasını almak için pankartla çıktı “Gri kurt” tabelalı diplomasını almak için dışarı çıktı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber
meritking casibom