Güncel Haberler

Aldatılma hikayesini anlatan Bülent Ersoy şoke etti! “Ekmek bıçağını elime aldım”

Banu Alkan ve Safiye Soyman’la birlikte Dünya Güzellerim Masada adlı YouTube programını sunan Bülent Ersoy, ihanet beyanıyla gündeme bomba gibi düştü. Evliliklerinin bitme nedenini açıklayan Ersoy, Cem Adler ve Armağan Uzun’un kendisini aldattığını itiraf etti.

Bülent Ersoy, 1998 yılında kendisinden 27 yaş küçük Cem Adler ile evlendi. Eşini başka bir kadınla yakaladığını anlatan Ersoy, şöyle konuştu: “Uçaktan indim, Savaş Kalafat aradı. “Bülent Hanım çok kızacaksınız ama size bir şey söylemek istiyorum. “İzmir’de bir ev var, Cem’in gidişini filme almışlar” dedi. ‘Artık İzmirliyim, uçaktan yeni indim. Bir hata olamaz mı?’ Söyledim. “Resimler var” dedi. Uçağa binip İzmir’e geri döndüm. Buluştukları yere gittim ve kapıyı çaldım. Açılmadı. Kapıyı tekmeledim ve kapı çöktü. Onlara baktım, ikisi de çıplaktı. Beni gördüler ve kapattılar. Hemen çarşafları çektim, çıplaklar. Ekmek bıçağı vardı, aldım ve dedim ki: “Bunu neyle yaptın?” “Ben hiçbir şey yapmadım” dedi. “Hemen boşandım.” Açıklamalarına yer verdi.

Dünya güzelliklerim masada

Bülent Ersoy, 2007’de evlendiği ve bir yıl sonra boşandığı şarkıcı Armağan Uzun hakkında şunları söyledi: “Diğeri ak saçlı olan (Armağan Uzun) da belden aşağısını çok merak ediyordu. Kendisi şu an evli ve bir oğlu var. Bu konuda çok fazla konuşmak şık olmaz. O da öyle yaptı ve ben hemen boşaldım. Usta çocuktu, kaliteliydi. Ama zayıf yönleri var, başka birini istiyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yapılan yorumlara dayanamadı “Eşsiz tatile çıkma” ve “HPV aşısı” yorumlarına dayanamadı
Ne kadar öpücüklü olduğunu söyledi!  'Hemen yapışmıyor, berbat...'  Ne kadar öpücüklü olduğunu söyledi! ‘Hemen yapışmıyor, berbat…’
İşte Benim Stilim filmiyle ünlendi!  Cesur pozlarıyla gündem olduİşte Benim Stilim filmiyle ünlendi! Cesur pozlarıyla gündem oldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber