Güncel Haberler

Derbinin yankıları dinmek bilmiyor! Maç önü kavga etmişlerdi… ‘5’e 1 dayak yerken’ demişti, Kerem Aktürkoğlu’ndan Mert Hakan Yandaş’a olay yanıt…

Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasında gerginlik devam ederken, Kerem Aktürkoğlu'nun maçın bitiş düdüğü sonrasında staddan çıkarken kullandığı “Korkak” sözleri basın kameralarına da yansıdı. Fenerbahçe derbisinin en çok konuşulan isimlerinden Mert Hakan Yandaş, Kerem Aktürkoğlu'nun bu sözlerin yer aldığı videodan alıntı yaparak “5-1 yenilirken” sözlerini paylaştı.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN AÇIKLAMASI

İkili arasında maç öncesinde gergin olan gerginlik maç sonrasında da devam ederken, Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından F.Bahçe maçında yaşanan olaylara ilişkin sürpriz bir açıklama yaptı.

Kerem Aktürkoğlu da paylaşımında Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'a yanıt verdi.

İŞTE KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN ALINTI;

1f60871c3bc045bc91dd4ef7a463a634

''Galatasaray taraftarına bir hafta önce hak ettiği şampiyonluğu veremediğimiz için üzgünüz. Geçen sezon olduğu gibi kendi sahamızda taraftarlarımızla final yapmak istiyorduk; ama olmadı.

Ne yazık ki bu iniş çıkışlar, mutluluklar ve hayal kırıklıkları hayatın kendisidir.

Ancak Galatasaray tarihi boyunca her zorluğun üstesinden gelmeyi hep başardı. Hak ettiğimiz şampiyonluğu kazanmak için sezonun son haftasında her şeyimizi vereceğiz ve tüm sezon boyunca çok çalıştık.

Şunun bilinmesini isterim; Galatasaray Kaptanı, varlığını saha dışı olaylara borçlu olanlara gerektiği ölçüde ve hak ettiği şekilde cevap veriyor; ama onların seviyesine inmiyor.

Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. İstanbul'a 24. kez şampiyon olarak dönmek için maksimum konsantrasyonla sonuna kadar mücadele edeceğiz.”

Ekran_1

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yaşanan derbinin ardından 2 F.Bahçeli oyuncu ifadeye çağrıldıYaşanan derbinin ardından 2 F.Bahçeli oyuncu ifadeye çağrıldı
Galatasaray'a geri döndü!  resmen açıklandıGalatasaray'a geri döndü! resmen açıklandı
Fatih Altaylı, Ali Koç'a saldırdı! "Şampiyonanın bitiminden sonra onu yerine koyacağım." dedi ve...Fatih Altaylı, Ali Koç'a saldırdı! “Şampiyonluk bittikten sonra onu eski yerine koyacağım” dedi ve…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber