Güncel Haberler

Dünya bu sır ölümü konuşuyor! Uçaklarda hata var demişti, ifade vermeden öldürüldü

New York Post’un haberine göre eski Boeing çalışanı John Barnett, dün Güney Carolina’da kaldığı otelin otoparkında arabasının içinde ölü bulundu.Barnett’in cesedi, duruşmaya gelmesi gerektiği halde gelmemesi üzerine bulundu. Boeing şirketine açılan davada ifade verdi.

TAMAMLAMAK

Charleston bölgesindeki bir adli tıp görevlisi BBC’ye yaptığı açıklamada, Boeing fabrikalarındaki güvenlik ihlallerine dikkat çeken Barnett’in aracında “kafasından vurulmuş halde” bulunduğunu kaydetti.

ŞİRKET BEYANI

Boeing, 2017 yılına kadar şirkette çalışan Barnett’in vefatından üzüntü duyduğunu açıkladı.

ÜRETİM HATASI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

John Barnett, 2019 yılında “787 Dreamliner” tipi yolcu uçaklarında kabin basıncının aniden düşmesi durumunda yolcu koltuklarındaki oksijen maskelerini otomatik olarak devreye sokan sistemlerin çoğunda üretim hatası bulunduğunu iddia etmişti.

günler

HATALARI TESPİT ETTİ

Boeing’de 32 yıl çalışan Barnett, 2016 yılında şirketin Güney Carolina’daki fabrikasında çalışırken 787 Dreamliner’larda yapılan kalite kontrol testlerinde acil durum oksijen sistemlerinin yüzde 25’inin düzgün çalışmadığını tespit ettiğini ve oksijen maskeleri doğru zamanda çıkmadı.

Barnett, söz konusu sistemlerdeki üretim hatasını anlamak için daha fazla test talebinde bulunduğunu ancak bu talebinin Boeing yöneticileri tarafından engellendiğini vurguladı.

2017 yılında ABD Federal Havacılık Komisyonu’na (FAA) şikayette bulunduğunu söyleyen Barnett, kurumun çözüme yönelik herhangi bir adım atmadığını söyledi. (AA)
Bu içerik Ufuk Dağ tarafından yayınlanmıştır.

İlk sayfa
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Gerçek deri, özel taban teknolojisi... Camper ayakkabılarda büyük indirimGerçek deri, özel taban teknolojisi… Camper ayakkabılarda büyük indirim
Savcılık Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerini istedi!Savcılık Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerini istedi!
Philips tıraş makinesi, Revlon saç şekillendirici ve daha fazlası indirimdePhilips tıraş makinesi, Revlon saç şekillendirici ve daha fazlası indirimde

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber