Güncel Haberler

Kızılcık Şerbeti’ne dahil olan Ahmet Mümtaz Taylan açıkladı! Settar Tanrıöğen istemiş

Settar Tanrıöğen’in sağlık sorunları nedeniyle takımdan ayrılmasının ardından Kızılcık Şerbeti dizisinde Apo rolünü Ahmet Mümtaz Taylan devraldı. Taylan, sunumunu Aslı Atasoy’un yaptığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat tarafından düzenlenen “Görseli Düşünmek” konulu seminerde konuştu.

Magazinnews’e konuşan Ahmet Mümtaz Taylan, diziye dahil olma sürecini anlattı.

“ELİMİZİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

Ahmet Mümtaz Taylan: “Öncelikle Settar kardeşimize acil şifalar diliyorum. Bizim için çok kıymetli; hem insan olarak hem de oyuncu olarak… Sağlığına kavuşunca kendimizi daha iyi hissedeceğiz ama çalışmalar devam ediyor. “Yaklaşık 5 hafta iyileşmesini beklediler ama kendi isteği ve onayıyla böyle devam etme ihtiyacı doğdu… Bir sevdiğime destek olup hakkını vermeye çalışacağım” dedi.

Son bölümün finalinde ilk kez seyirci karşısına çıkan Taylan, eleştirilere ağırlık vererek, “‘Acaba ay olur mu?’ diyenler de oldu. Endişeli olanlar da vardı… Her şey olabilir. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. İşimize gösterilen sevgiye layık olmaya çalışacağız. Bakalım önümüzdeki birkaç gün içinde göreceğiz” dedi.

Şef GPT
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yatak odası hakkında çok fazla konuşma yapıldı!  Erman Toroğlu ceketinin fiyatıyla gündemdeYatak odası hakkında çok fazla konuşma yapıldı! Erman Toroğlu ceketinin fiyatıyla gündemde
Mastürbasyon sahnesi çok konuşuldu! Mastürbasyon sahnesi çok konuşuldu! “Bu bir cesaret meselesi…”
Bölüm 666!  Hüsnü Çoban'dan bomba yorumBölüm 666! Hüsnü Çoban’dan bomba yorum

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Antalya Haber